TAROM va opera în 25 octombrie ultimul zbor pe ruta Iași – Tel Aviv

Foto: Moritz Schmidt-Riemer

Compania TAROM va opera în 25 octombrie 2019 ultimele zboruri pe ruta Iași – Tel Aviv, ultima rută internațională operată de compania națională de la Iași.

În prezent TAROM, membră a alianței SkyTeam, operează două zboruri pe săptămână între cele două orașe, în zilele de vineri și duminică însă la finalul lunii aceasta va fi suspendată pe o perioadă nedeterminată.

Advertisements

După 25 octombrie pasagerii care vor dori să zboare din Iași direct spre Tel Aviv o pot face în continuare cu Wizz Air sau cu TAROM însă cu escală în București.

Ruta Iași – Tel Aviv este ultima rută internațională cu plecare din Iași pe care o operează TAROM. În trecut compania a operat zboruri din Iași spre Londra Luton, Madrid, Torino, Munchen însă acestea au fost anulate rând pe rând în ultimii ani.

În sezonul de iarnă, care debutează la finalul lunii octombrie, TAROM va opera 29 de zboruri pe săptămână între Iași și București.

Compania națională va opera în continuare și rutele Iași – Timișoara, patru zboruri pe săptămână, și Iași – Cluj Napoca, trei zboruri pe săptămână.

Advertisements
Total
15
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
15
Share