Urmărește-ne

TAROM va opera chartere spre Maldive pentru Karpaten Turism (actualizat)

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. TAROM va opera chartere spre Maldive pentru Karpaten Turism (actualizat)
Foto: Gideon van Dijk

Rute aeriene

TAROM va opera chartere spre Maldive pentru Karpaten Turism (actualizat)

Actualizare, 4 decembrie ora 21:10: Karpaten Turism a vândut toate bilete pentru charterul care va fi operat de TAROM către Maldive în 27 decembrie în doar trei zile, așadar au decis să mai introducă încă un zbor de revelion spre această destinație tot cu un avion TAROM.

Al doilea charter care va fi operat de compania națională pentru Karpaten Turism din București către Maldive va avea escală tot în Dubai și va fi cu plecare în 29 decembrie 2020 și retur în 5 ianuarie 2021.

Odată cu introducerea acestui zbor, numărul total de chartere pe care Karpaten Turism le organizează în perioada decembrie 2020 – februarie 2021 către Maldive ajunge la nouă, două vor fi operate de TAROM cu Boeing 737-800NG și restul cu Airbusuri A330 GullivAir.
____________
Compania TAROM va opera un zbor charter din București spre Maldive în decembrie 2020 pentru turoperatorul român Karpaten Turism.

Citește și  HiSky va opera chartere pentru Amara Tour de pe patru aeroporturi din țară

Zborul va fi operat de TAROM cu Boeing 737, cel mai probabil seria 800, din București spre Maldive cu escală tehnică în Dubai DXB.

Pachetele de vacanță care includ zborurile și cazarea pentru acest zbor charter cu plecare în 27 decembrie 2020 și retur în 3 ianuarie 2021 pot fi rezervate pe siteul Karpaten Turism.

Zborul charter spre Maldive organizat de Karpaten de revelion cu plecare din București în 26 decembrie 2020 este complet rezervat.

Pe lângă acest charter operat de TAROM, turoperatorul român va mai efectua încă șapte zboruri fără escală din București spre Maldive în ianuarie și februarie 2021. Acestea vor fi operate de compania bulgară GullivAir cu Airbusuri A330.

De asemenea, din 29 ianuarie 2021 Karpaten Turism va opera primul zbor charter fără escală din București spre Republica Dominicană, detalii aici.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus