TAROM va opera zborurile HiSky dintre Londra și Baia Mare și Tg. Mureș

Boeing 737-800NG TAROM (YR-BGK) / Foto: Alex M.

Zborurile companiei HiSky dintre Londra și Baia Mare și Târgu Mureș vor fi operate o perioadă de timp de TAROM.

Rutele Târgu Mureș – Londra STN și Baia Mare – Londra STN operate de HiSky trebuiau să debuteze în 18 decembrie 2021.

Cu toate acestea, compania a fost obligată să anuleze zborurile de sâmbătă de pe cele două rute din cauză că nu deține încă toate autorizațiile necesare pentru a zbura în Marea Britanie, detalii AICI.

Zborurile de miercuri pe care compania HiSky urma să le opereze din Londra STN spre cele două aeroporturi românești vor fi însă operate de către TAROM.

Până la ora publicării acestui articol HiSky încă nu a obținut certificatul de operator din țară terță, așadar compania națională va continua să opereze de două ori pe săptămână zboruri pe cele două rute pentru HiSky.

Cu toate acestea, costurile de operare de către TAROM a acestor zboruri vor fi suportate de HiSky.

Anunțul referitor la aceste modificări a fost făcut marți seara de aeroportul din Baia Mare, iar compania HiSky nu a anunțat oficial această schimbare.

De asemenea, aeroportul băimărean declară că zborul Baia Mare – Londra a fost anulat din cauza numărului mic de pasageri, 11 la număr, însă returul, Londra STN – Baia Mare va fi operat conform orarului de zbor.

Zborul de plecare din Baia Mare către Londra nu va fi efectuat datorita numărului scăzut de pasageri. Cei 11 pasageri care doreau sa plece mâine către Londra au fost contactați și li s-au oferit opțiuni de rerutare sau returnare fonduri,” precizează aeroportul.

Din informațiile obținute, TAROM va zbura pe ruta București OTP – Londra STN – Baia Mare – Târgu Mureș – București OTP cu un Boeing 737-800NG înmatriculat YR-BGK.

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google NewsTotal
20
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
20
Share