Timpul minim pentru efectuarea check-in-ului online pentru zborurile Blue Air a fost modificat

Timpul minim pentru efectuarea check-in-ului online pentru zborurile Blue Air a fost modificat

Astăzi, 19 iulie, operatorul low-cost Blue Air a anunțat modificarea timpului minim necesar pentru a efectua check-in-ul online de la 3 ore înainte de ora de decolare stabilită, cât era până astăzi, la 12 ore.

Advertisements

Redăm în continuare mesajul postat de operatorul român pe pagina sa oficială de pe Facebook:
Va informam ca am modificat timpul minim pentru efectuarea check-inului online de la 3 ore la 12 ore.
Astfel, serviciul de check-in online este disponibil cu 30 zile inainte de data plecarii si cu pana la 12 ore inainte de plecare.
Va reamintim, ca in cazul in care aveti bagaj de cala, va trebui sa va prezentati cu minim 90 de minute inainte de decolare la ghiseele special marcate din aeroporturi pentru inregistrarea bagajelor.
In cazul in care nu aveti bagaj de cala trebuie sa va prezentati la poarta de imbarcare cu minim 45 minute inainte de ora de decolare, avand cartile de imbarcare tiparite.

Conform informațiilor prezente pe siteul BlueAirWeb.com, procesul de check-in online nu este disponibil pentru toate zborurile Blue Air, pasagerii care au rezervate zboruri cu plecare din Bologna, Constanta, Dublin, Florenta, Hamburg, Lisabona, Lyon, Menorca, Napoli, Palma de Mallorca, Pescara, Stockholm, Stuttgart și Timisoara sunt nevoiți să se prezinte la ghișeul Blue Air din aceste aeroporturi pentru a finaliza procesul de check-in. De asemenea datorită măsurilor de securitate suplimentare, opțiunea de check-in online este de asemenea indisponibilă pentru zborurile Blue Air din și către Marea Britanie. În aceste cazuri, enumerate mai sus, check-in se poate face doar la aeroport, gratuit.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share