Turkish Airlines anunță zboruri spre Tokyo Haneda și Osaka în vara anului 2020

Operatorul turc, membru al Star Alliance, a anunțat marți creșterea capacității de transport între Istanbul și capitala Japoniei și reluarea zborurilor spre Osaka în sezonul de vară al anului viitor.

Creșterea capacității de transport spre Tokyo se datorează lansării zborurilor din Istanbul către aeroportul Haneda din sudul metropolei japoneze.

Advertisements

Potrivit companiei, ruta va fi servită din 30 martie 2020 cu Boeinguri 777-300ER cu o frecvență de șapte zboruri pe săptămână în timp ce zborurile spre Narita, aeroport spre care Turkish Airlines zboară în prezent, rămân la trei pe săptămână.

Pe lângă cele două rute spre aeroporturile din Tokyo, Turkish Airlines va relua în sezonul de vară al anului viitor zborurile spre Osaka.

Ruta Istanbul – Osaka va fi operată de patru ori pe săptmână începând cu data de 14 aprilie 2020 cu avioane de tip Boeing 787 Dreamliner. Durata zborurilor va fi de 11 ore.

Lansarea rutei Istanbul – Tokyo Haneda și reluarea zborurilor spre Osaka au fost rezultatul unui acord semnat marți la Ankara între Direcția Generală a Aviației Civile din Turcia (SHGM) și Autoritatea Aviației Civile Japoneze.

Advertisements
Total
2
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
2
Share