Urmărește-ne

Wizz Air suspendă trei rute din Sibiu, Craiova și București în această iarnă

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizz Air suspendă trei rute din Sibiu, Craiova și București în această iarnă

Rute aeriene

Wizz Air suspendă trei rute din Sibiu, Craiova și București în această iarnă

Operatorul low-cost Wizz Air va suspenda în această iarnă mai multe rute internaționale pe care le operează de pe aeroporturile din România și va reduce frecvența altora.

Potrivit datelor disponibile în sistemul de rezervări al Wizz Air, ruta Craiova – Tel Aviv care este în prezent operată de două ori pe săptămână va fi suspendată definitiv din 25 octombrie.

Ruta București – Lamezia Terme va fi suspendată din 1 ianuarie 2020. Wizz Air zboară între cele două orașe de două ori pe săptămână.

A treia rută care va fi suspendată este Sibiu – Tel Aviv. Ultimul zbor de pe această rută va fi operat în 28 martie 2020.

Pe lângă cele trei anulări, în comparație cu sezonul de vară al acestui an în cel de anul viitor Wizz Air reduce numărul zborurilor dintre Memmingen și Suceava și București de la trei la două zboruri pe săptămână.

Ruta Sibiu – Memmingen va fi operată în vara anului 2020 de șapte ori pe săptămână, în comparație cu cinci zboruri săptămânale operate în vara acestui an. Și Craiova – Luton va avea parte de creștere, de la nouă la 10 zboruri pe săptămână.

În această iarnă Wizz Air va lansa rutele Londra Southend – București și Sibiu și Edinburgh – București.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus