Rute aeriene
Îmi place

Ukraine International Airlines a operat ieri primul zbor către Colombo, Sri Lanka; a patra destinație lung-curier

6 noiembrie 2016
7320 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Ukraine International Airlines a operat ieri primul zbor către Colombo, Sri Lanka; a patra destinație lung-curier

Ukraine International Airlines (UIA), cel mai mare operator aerian din Ucraina, a operat ieri, 5 Noiembrie, primul zbor între Kiev și Colombo. Capitala Sri Lankăi devine astfel a patra destinație lung-curier din portofoliul UIA după New York, Bangkok și Beijing.

UIA operează serviciul comercial către Colombo cu o frecvență de două zboruri săptămânale, programul îl regăsiți mai jos, cu aeronave Boeing 767-300ER, operatorul având 4 în flotă. Avioanele oferă 261 de locuri și sunt configurate în 3 clase de călătorie, Business (12 scaune), Premium Economy (38 scaune) și Economy (211 scaune).

PS387: Kiev (KBP) 10:40 – 22:45 Colombo (CMB) – în zilele de marți și sâmbătă
PS388: Colombo (CMB) 00:45 – 07:05 Kiev (KBP) – în zilele de miercuri și duminică

Durata zborului către Colombo este de 8 ore și 35 de minute, iar returul către capitala Ucrainei este de 9 ore și 50 de minute.

Citește și  Evoluția Emirates în anul 2016 - infografic

„Pentru UIA, lansarea unui nou zbor lung-curier a fost mult-așteptat și odată venit, vom putea oferi pasagerilor și mai multe oportunități de a călători. Iarna este perioada din an perfectă pentru a zbura din Ucraina către Sri Lanka, insula verii eterne. Sperăm că pasagerii vor profita de noua noastră ofertă, iar biletele către noua destinație pot fi achiziționate de pe siteul nostru, agenții și call-center,” a declarat Evgeniya Satska, UIA Corporate Press Secretary.

Oficialii companiei au mai afirmat că există discuții în ceea ce privește creșterea frecvențelor pentru zborurile către Colombo la 3 pe săptămână.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *