Un fost director al TAROM a preluat funcția de director comercial la HiSky

Airbus A320 HiSky (YR-SKY) / Foto: Marius Gerber

Mareș Cărăvan a preluat funcția de director comercial al companiei HiSky; anterior acesta ocupase aceeași funcție la TAROM.

Potrivit unui anunț făcut pe LinkedIn în 7 mai 2022, Mareș Cărăvan a intrat în conducerea HiSky și manageriază departamentul comercial al companiei din luna martie a aceluiași an.

Înainte de a se alătura companiei HiSky, el a ocupat aceeași funcție în cadrul TAROM în perioada ianuarie 2020 – martie 2022.

De asemenea, în perioada ianuarie 2019 – martie 2022 Mareș a ocupat și funcția de „head of commercial product”, tot la TAROM.

Din iunie 2015 până în iulie 2016 a fost angajat la Qatar Airways ca „senior pricing analyst”. A ocupat o poziție similară în perioada aprilie – decembrie 2014 și în cadrul Virgin Atlantic.

Conform profilului de LinkedIn, Mareș și-a început activitatea profesională în iulie 2006 la TAROM ca analist prețuri, iar apoi a ocupat funcția de consultant în vânzări până în martie 2014.

Alături de el, în TAROM ar fi fost angajată și mama sa, Maria Cărăvan, tatăl său și încă un copil a soților Cărăvan, potrivit G4Media.

Iulian Scorpan, proprietarul și fondatorul HiSky, ocupă și funcția de director general a companiei aeriene.

În 9 mai HiSky a operat primele zboruri comerciale din București spre Cluj Napoca, Timișoara și Tel Aviv.

Compania aeriană care a fost fondată în 2020 are în flotă patru Airbusuri A320 și un Airbus A319 și operează zboruri comerciale regulate din București, Chișinău, Iași, Cluj Napoca, Satu Mare, Baia Mare.

Abonează-te la BoardingPass Plus
Abonamentul BoardingPass Plus îți oferă acum acces la versiunea fără reclame a site-ului nostru și acces la articolele care conțin informații obținute în exclusivitate de BoardingPass.

Deții deja un abonament BoardingPass Plus?

⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.

Total
0
distribuiri
5 comentarii
  1. Mareș Caravan a revenit în Tarom in iunie 2019, ca consilier al tatălui său, tată aflat timp de o luna in poziția de director general. De care poziție a profitat pentru a-și băga fiul pe post de consilier temporar, după care l-a permanentizat ca șef al departamentului “produs” , după care l-a upgradat pe funcția “temporară” de director comercial.
    Consilierul lui tata. Directorul comercial al lui tata.
    Din cate știu, odată cu juniorul a migrat la HiSky și tata, fostul director general pentru o lună.

  2. Nu este adevărat!! Habar nu aveți de nimic! De ce vă lansați în comentarii dacă nu cunoașteți bine datele problemei? Încurcați borcanele. Mai bine vă abțineți de la comentarii. Tăcerea este de aur în cazul dvs.

    1. Puteți exemplifica ce nu e adevărat? Informațiile au fost preluate de pe contul de LinkedIn al lui Mareș Cărăvan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Accident Un Airbus A319 Tibet Airlines a luat foc după ce piloții au întrerupt decolarea

Articolul următor

Lufthansa nu va zbura în iunie 2022 din Frankfurt spre Cluj Napoca și Timișoara

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share