Știri
Îmi place

Un nou Samsung Galaxy Note7 a luat foc la bordul unei aeronave în această dimineață

5 octombrie 2016
9841 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 3 minute
Un nou Samsung Galaxy Note7 a luat foc la bordul unei aeronave în această dimineață

O unitate înlocuită de Galaxy Note7 a luat foc în această dimineață la bordul unei aeronave care aparține companiei aeriene Southwest Airlines în Louisville, SUA. Zborul Southwest Airlines 944 trebuia să decoleze către Beltimore însă a fost întârziat din cauza faptului că pasagerii au fost evacuați din avion din cauza unui Samsung Galaxy Note7 care a fumegat după ce proprietarul acestuia l-a închis și l-a depozitat în buzunarul din fața scaunului, conform indicațiilor primite de la însoțitorii de zbor. Acesta ar fi primul caz repetat care s-a petrecut după rechemarea pentru înlocuire a tuturor telefoanelor Galaxy Note7 vândute în primul val de livrări.

Conform publicației The Verge, care au discutat cu proprietarul smartphone-ului Brian Green, această unitate a fost achiziționată în 21 Septembrie, iar producătorul sud-coreean a afirmat că nu ar mai fi trebuit să existe unități de Galaxy Note7 defecte și disponibile pentru vânzare la această dată.

Citește și  Norwegian va fi clientul de lansare al modelului Boeing 737 MAX 8; Southwest Airlines mai așteaptă

Însă, aceleiași publicație evidențiază că Samsung ar fi declarat că noul val de telefoane, fără defecte, ar fi fost disponibile la majoritatea operatorilor și retailerilor „nu mai târziu de 21 Septembrie”.

totalrecall-1

După cum se poate observa și în imaginea de mai sus, noile Galaxy Note7, care Samsung afirmă că nu mai au defecte, vin cu un mic semn distinctiv, și mai exact icon-ul bateriei din partea de sus a ecranului are un contur verde, față de bordura albă cum era pe vechiul Note7. Deoarece acest dispozitiv care a luat foc nu a mai putut fi pornit, singura variantă de a demonstra că deviceul era unul înlocuit este pătratul negru care se regăsește pe ambalajul terminalului.

Proprietarul, Brian Green, a declarat că telefonul său este acum investigat de Departamentul de pompieri din Louisville, iar între timp acesta a trecut la iPhone 7.

Citește și  Capacitatea Liniilor Aeriene Poloneze - LOT a crescut cu 20% în 2016

img_0001blur2-mark

Foto: The Verge

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *