Un zbor Ryanair spre Madrid a revenit la București din cauza unei urgențe medicale

Foto: A1 Aviation

Un zbor Ryanair care a decolat luni după-amiază din București spre capitala Spaniei a revenit pe aeroportul Henri Coandă din București din cauza unei urgențe medicale.

Un avion al companiei Ryanair a decolat luni din București cu destinația Madrid la ora locală 15:22, însă 30 de minute mai târziu unul dintre piloții avionului a solicitat permisiunea de a reveni pe aeroportul de origine din cauza unei urgențe medicale.

Advertisements

Decizia de a reveni în capitală a fost luată în timp ce avionul companiei low-cost, un Boeing 737-800NG înmatriculat 0H-QEP, se afla la nord-vest de Drobeta Turnu Severin.

Acesta a aterizat pe pista 08L a aeroportului Henri Coandă aproximativ 40 de minute după decizia de a reveni în capitală, la ora 16:28.

Potrivit discuțiilor purtate de controlorii de trafic aerian cu unul dintre piloții avionului care opera acest zbor, un membru al echipajului de zbor are nevoie de îngrijiri medicale.

La ora publicării acestui articol este neclar dacă este vorba despre al doilea pilot aflat în cabina de pilotaj a avionului sau unul dintre cei patru însoțitori de bord.

După aterizare echipajele de urgență au urcat la bordul avionului.

Numărul pasagerilor care se aflau în avion este necunoscut, însă același avion va decola din nou din București spre Madrid la ora locală 19:55.

Advertisements
Total
14
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
14
Share