HiSky va zbura din Baia Mare spre Londra, Milano și Paris

Airbus A320 HiSky (YR-SKY)

Compania românească HiSky va opera din decembrie 2021 primele rute internaționale de pe aeroportul din Baia Mare.

Începând cu data de 18 decembrie 2021, compania aeriană va opera zboruri comerciale regulate pe ruta Baia Mare – Londra Stansted.

Zborurile dintre cele două aeroporturi vor fi operate în zilele de miercuri și sâmbătă.

Din 20 decembrie 2021 HiSky va zbura cu o frecvență de două zboruri pe săptămână din Baia Mare spre Milano Bergamo.

Această rută va fi operată în fiecare zi de luni și vineri.

Din 8 aprilie 2022, HiSky va zbura din Baia Mare și spre Paris BVA, însă frecvența zborurilor este momentan necunoscută.

La data publicării acestui articol niciuna dintre cele trei rute încă nu sunt încărcate în sistemul de rezervări al companiei HiSky.

În 18, respectiv 20 decembrie 2021 HiSky va inaugura și rutele Târgu Mureș – Londra Stansted și Târgu Mureș – Milano Bergamo, detalii AICI.

La fel ca și în cazul rutelor de la Târgu Mureș, HiSky va primi subvenții pentru operarea zborurilor din Baia Mare spre cele trei destinații, aproximativ 800 de mii de euro dintr-un total de 1,2 milioane de euro disponibile.

Pe lângă zborurile charter, singura rută operată regulat de la Baia Mare este cea spre București.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
34
distribuiri
3 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
34
Share