UE, Franța și UK au organizat patru zboruri de repatriere din Wuhan

Foto: William Musculus

Uniunea Europeană, Franța și Marea Britanie au organizat operearea a trei zboruri charter de repatriere a cetățenilor europeni, francezi și britanici din Wuhan, China. Printre aceștia se află și un cetățean român.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

Primul zbor este operat de compania spaniolă Wamos Air cu un Boeing 747-400. Acesta a decolat în Wuhan, China la ora locală 10:30 și va ateriza la baza aeriană Brize Norton din UK.

La bordul acestui Boeing 747-400, înmatriculat EC-KXN, se află peste 200 de cetățeni britanici. Avionul va ateriza în Marea Britanie vineri în jurul orei prânzului.

Un Airbus A340-200 al guvernului francez, înmatriculat F-RAJB, efectuează de asemenea un zbor de repatriere pe ruta Wuhan – Marsilia. Acesta va ateriza vineri după-amiază pe aeroportul din sudul Franței.

Al treilea zbor de repatriere va fi operat cu un Airbus A340-300 care apaține companiei portugheze Hi Fly. Avionul a decolat vineri dimineață de la Bruxelles cu destinația Wuhan, China cu escală în Hanoi, Vietnam.

Airbusul A340 va decola din Wuhan spre Europa sâmbătă devreme.

Un Airbus A380 deținut de aceeași companie aeriană va opera al treilea zbor de repatriere. Avionul va decola de la Paris Charles de Gaulle vineri la prânz spre Hanoi, Vietnam, iar ulterior va decola spre Wuhan pentru a prelua peste 400 de pasageri.

Cele trei avioane au efectuat escală în Hanoi, Vietnam, pentru a schimba echipajul de la bord. Piloții și însoțitorii de bord care zboară din Europa spre Hanoi vor reveni de acolo în Europa cu un zbor de linie.

Printre cetățenii europeni care aau cerut repatriere din China se află și un cetățean român.

În ultimele zile Noua Zeelană, SUA și Japonia au operat de asemenea zboruri de repatriere din Wuhan.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
13
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
13
Share