Urmărește-ne

Uriașul AN-225 va transporta echipamente medicale din China în Franța

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Uriașul AN-225 va transporta echipamente medicale din China în Franța
Foto: Koba Vasily

Știri

Uriașul AN-225 va transporta echipamente medicale din China în Franța

Compania ucraineană Antonov a anunțat în seara zilei de miercuri că următorul zbor cargo pe care-l va efectua va avea ca destinație Franța.

După transportul de echipamente medicale efectuat marți din Tianjin, China, pentru Polonia, compania ucraineană va opera cu uriașul Antonov AN-225 Mriya un zbor cargo și pentru Franța.

Cel mai mare avion din lume, AN-225, a decolat din capitala Poloniei spre Almaty, Kazahstan, iar după o pauză de odihnă a echipajului acesta va zbura mai departe spre China pentru a încărca aproximativ o sută de tone de echipamente medicale.

Echipamentele medicale vor fi transportate spre Franța iar aterizarea pe aeroportul Châlons Vatry din estul Parisului este programată să aibă loc în 18 aprilie.

Potrivit presei poloneze, Guvernul de la Varșovia a plătit 12 milioane de zloți (2.65 milioane euro) pentru transportul efectuat de Antonov din China către Polonia.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus