Video: 17 persoane arestate după o bătaie în aeroportul Luton din Londra

Trei pasageri au fost duși la spital cu răni serioase și alți 17 au fost arestați după o încăierare în terminalul aeroportului Luton din Londra.

Evenimentul a avut loc în dimineața zilei de vineri și a fost filmat de mai mulți pasageri care se aflau în zona porților de îmbarcare, la doar câțiva pași distanță de grupul care s-a luat la bătaie.

Potrivit reprezentanților aeroportului, în urma acestei bătăi trei persoane au fost transportate la spital și alte 17 au fost arestate de poliție.

Naționalitatea celor implicați în acest incident nu a fost făcută publică însă în videourile publicate pe rețelele de socializare se pot distinge strigături în limbile română și romani.

În dimineața zilei de vineri au existat mai multe zboruri din Luton spre București, Bacău și Craiova.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
4
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
4
Share