Werner-Wilhelm Wolff confirmă finalul mandatului său în funcția de director general al TAROM

Începând de astăzi compania națională TAROM are un nou director general dar și un nou consiliu de administrație. Mandatul lui Werner-Wilhelm Wolff expira joi, 21 martie. Acesta s-a alăturat companiei în luna noiembrie a anului 2017 iar acum a fost înlocuit de Florin Susanu, director de zbor la TAROM.

Consider că un gest corect față de angajații TAROM, față de opinia publică și față de toți pasagerii companiei noastre este să anunț, public, finalul mandatului meu în funcția de Director General al Companiei Naționale TAROM.

Advertisements

La un an și patru luni de la preluarea conducerii companiei încep prin a mulțumi tuturor angajaților TAROM, care prin muncă și dedicare au reușit să inverseze trendul descendent în care ne aflam în 2017.

Aceleași mulțumiri le transmit reprezentanților presei, fără de care nu am fi reușit să comunicăm transparent și clar cu românii, de multe ori în situații limită, în care informația corectă contează enorm.

Nu în ultimul rând, doresc să îmi manifest public mulțumirea și aprecierea față de toți pasagerii care au ales să investească încredere în TAROM pe parcursul acestor luni. În 2018, TAROM fost gazda a peste 2,8 milioane de pasageri. Fără susținerea și încrederea dumneavoastră, TAROM nu ar fi reușit să obțină cele mai mari venituri din ultimii șapte ani, în 2018.

În nume personal, apreciez încrederea cu care am fost învestit de către acționarul companiei TAROM și de către echipa mea alături de care am reușit să obținem rezultate importante în această companie.

La moment de bilanț, doresc să vă transmit alăturat acestei declarații un raport privind situația trecută și actuală a companiei.
Subliniez că rezultatele se datorează multor ore de muncă din partea unei echipe întregi și a unui grup de oameni care a contribuit vital la consolidarea capitalului de încredere al companiei noastre naționale, TAROM.

Cu sinceritate,
Werner-Wilhelm Wolff

Raport privind situația trecută și actuală a companiei TAROM

Indicatori cheie TAROM_2012_2018
Advertisements
Total
9
distribuiri
un comentariu
  1. Mda, inca o dovada că votul tau conteaza, altfel profesioniștii sunt dați afară și înlocuiți cu oameni “patrioți”. Meritocrația nu există doar cine pe cine cunoaște.

    Chiar dacă mulți cred că nu îi afectează ce de întâmplă la Tarom, ganditi-va că este așa în orice domeniu public în tara asta…

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share