Wizz Air suspendă din ianuarie 2020 două rute de la Timișoara

Airbus A320 Wizz Air / Foto: Paul Buchroeder

Două din cele patru rute noi anunțate în ianuarie 2019 și operate din septembrie 2019 de Wizz Air de la Timișoara vor fi suspendate din ianuarie 2020 din motive economice.

Ruta Timișoara – Billund (Danemarca) care este operată în prezent de două ori pe săptămână, în zilele de joi și sâmbătă, va fi suspendată din 5 ianuarie 2020.

👋🏻 BoardingPass.ro e pe LinkedIn, ne poți urmări și acolo.

A doua rută care va fi suspendată este Timișoara – Doncaster (UK). Aceasta este de asemenea operată în prezent de două ori pe săptămână însă din 10 ianuarie 2020 operatorul low-cost va înceta să mai zboare din Banat spre orașul britanic.

Am început anul 2019 cu patru destinații noi, din care doua sunt funcționale și alte doua nu sunt deloc funcționale. Billund și Doncaster nu vor mai fi operate. Este decizia companiei, care își dorește profit”, a declarat Daniel Idolu, directorul Aeroportului Timișoara, pentru Opinia Timișoarei.

Directorul aeroportului din Timișoara a mai precizat ca va face tot posibilul sa înlocuiască cele doua destinații cu altele noi.

Recent compania low-cost Wizz Air a suspendat și ruta Sibiu – Basel.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
30
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
30
Share