Urmărește-ne

Wizzair va închide baza din Praga în Iunie

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizzair va închide baza din Praga în Iunie

Rute aeriene

Wizzair va închide baza din Praga în Iunie

Operatorul low-cost Wizzair a luat decizia de a închide baza operațională de la Praga la mijlocul lunii Iunie a acestui an, potrivit Prague.tv.

Informațiile apărute în presa din Cehia au fost într-un final confirmate și de operatorul aerian printr-un comunicat de presă în care Wizzair declară că această decizie a fost luată din cauza cererii scăzute.

Wizz Air evaluează în mod constant rutele și serviciile sale, astfel încât să ofere cele mai mici prețuri posibile și cele mai bune servicii la bordul uneia dintre cele mai tinere flote din Europa. După o analiză atentă, am decis să ajustăm planul de zbor al operațiunilor din Cehia și să schimbăm capacitatea către baze Wizzair cu cerere mai mare„, a declarat George Michalopoulos, Director Comercial la Wizzair.

Wizzair a alocat acestei baze aeriene un avion care opera zboruri către destinații precum Reykjavik, Tel Aviv, Milano și Venice. De asemenea, Wizz mai operează zboruri din capitala Cehiei și către Kutaisi, Eilat, Bari, Napoli și Luton, însă cu aeronave alocate acestor baze operaționale.

În urma deciziei Wizzair, din 14 Iunie majoritatea zborurilor operate din Praga vor fi suspendate, cu excepția celor către Luton, Kutaisi și Bari, care, după cum am menționat anterior, sunt operate de aeronave alocate acestor baze Wizzair.

De asemenea, pe lângă baza din Praga, Wizzair a decis la finalul anului trecut să își restrângă operațiunile și de la baza din Brno. În urma acestei decizii, administrația locală din regiune a anunțat că va coopera cu Blue Air pentru a deschide o bază pe acest aeroport, mai multe detalii în acest articol dedicat.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus