Urmărește-ne

Wizzair va zbura zilnic la Suceava din 20 Mai

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wizzair va zbura zilnic la Suceava din 20 Mai

Rute aeriene

Wizzair va zbura zilnic la Suceava din 20 Mai

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est, anunță astăzi o extindere masivă la baza sa din Luton, cu adăugarea a patru aeronave Airbus A320 flotei sale de pe acest aeroport până în iunie 2018.

Alocarea a încă patru aeronave Airbus A320, fiecare echipată cu 186 de locuri, face ca numărul total de aeronave din flota Wizz Air de la Luton să fie cinci şi continuând în acest fel creșterea impresionantă a Wizz Air în Marea Britanie.

În ultimele douăsprezece luni (până la 31 octombrie 2017), WIZZ a transportat mai mult de 5,5 milioane de pasageri pe rutele sale din Luton, cu o creștere cu 11% față de 2016, devenind astfel cel de-al doilea transportator ca mărime de pe aeroportul din Luton. Wizz Air își extinde capacitatea la Luton cu 15% în fiecare an și va oferi în 2018 mai mult de 6,9 milioane de locuri pe cele 46 de rute către 20 de țări.

Ca urmare a acestei extinderi semnificative, WIZZ este încântat să ofere cinci noi rute călătorilor din Marea Britanie aflaţi în căutarea următoarei lor aventuri în străinătate. Vor fi operate zboruri zilnice către frumoasele orașe Larnaca în Cipru și Bratislava în Slovacia, în timp ce alte patru zboruri pe săptămână vor avea loc către Tallinn în Estonia, dar și trei zboruri pe săptămână spre Tirana în Albania și Liov în Ucraina. Biletele pentru noile rute sunt deja puse în vânzare și pot fi rezervate de la doar 26,99 lire sterline pe sens pe wizzair.com.

Aeronavele suplimentare vor permite WIZZ să mărească frecvența zborurilor pe trei dintre cele mai populare rute ale acesteia. Începând cu primăvara anului 2018, zborurile către Tel Aviv și Suceava devin zilnice; iar zborurile din Priştina vor crește de la două la trei ori pe săptămână, demonstrând în continuare angajamentul Wizz Air față de clienții săi din Regatul Unit şi creând oportunități de călătorie și mai interesante în Europa și în afara acesteia.

În acest moment, zborurile către Suceava sunt operate cu o frecvență de 5 zboruri/săptămână.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus