Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM: Există o variantă să lansăm zborurile spre SUA în mai, iar spre China în octombrie 2019

În decursul zilei de marți, Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM, a acordat un interviu publicației DCNews.ro în care a vorbit despre situația companiei și planurile de viitor, planuri care includ și lansarea zborurilor lung-curier către SUA și China, zboruri despre care se tot vorbește în ultimii ani.

Din punct de vedere politic se doreste reconectarea cu SUA şi Asia după mai mult de zece ani. În următoarele zile voi avea o ieşire pentru a vedea aeronavele de lung curier, iar dacă inchidem acum oferta pe care eu o văd cea mai realistă, o să înlocuim 13 aeronave şi o să mai vină două avioane de lung curier. Dar asta e încă în negociere, pentru că am făcut cerere de ofertă, bani nu avem, dar trebuie să găsim o soluţie. Există o variantă pe care o speculăm pentru mai pentru SUA, vorbim şi de negocieri de a primi sloturi de zbor șa JFK, iar pe partea de Asia aş vedea varianta cea mai bună pe 1 sau 5 octombrie, la 70 de ani de când România a recunoscut China ca şi stat“, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, directorul general al companiei naționale TAROM, pentru DCNews.ro.

Advertisements

Tot în cadrul acestui interviu directorul general al companiei TAROM a anunțat că TAROM va relua zborurile către Târgu Mureș din iarna acestui an.

Advertisements
Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share