Urmărește-ne

Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM: ”O să conectăm și Constanța de Timișoara, dar de altfel vom merge și la Atena și chiar Veneția”

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM: ”O să conectăm și Constanța de Timișoara, dar de altfel vom merge și la Atena și chiar Veneția”

Rute aeriene

Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM: ”O să conectăm și Constanța de Timișoara, dar de altfel vom merge și la Atena și chiar Veneția”

Prezent la o conferință de presă susținută luni, 1 octombrie, la Timișoara odata cu inagurarea standului TAROM din Iulius Mall, CEO-ul TAROM, Wolff Werner-Wilhelm, a declarat că în sezonul de vară al anului viitor compania pe care o conduce va zbura de pe aeroportul Traian Vuia către Constanța, Atena și Veneția.

Tarom va conecta de fapt Timișoara și de alte destinații externe. Până la începutul anului, noi am fost doar pe destinația București. Între timp, noi putem spune că am conectat foarte multe orașe din țară. Pentru Timișoara, pentru anul viitor, odată cu programul de vară, începând din aprilie, o să conectăm și Constanța de Timișoara, dar de altfel vom merge și la Atena și chiar Veneția.

Sunt niște puncte care sunt importante. Acum vă spun doar aceste destinații, pentru că fiecare destinație pe care dorim să o conectăm depinde de niște avioane. Suntem în cursul unei schimbări de flotă și dacă totul merge bine, anul acesta vom încheia un proiect foarte mare și vom veni cu o surpriză foarte plăcută pentru toată România și ne vom schimba, de fapt, și modul de operare. Și vom fi prezenți și în Timișoara, dar și în Sibiu, și în Cluj, și în Oradea din mai multe puncte de vedere, chiar și sub o formă organizațională”, a declarat Wolff Werner-Wilhelm, CEO TAROM, la Timișoara, potrivit PressAlert.ro

În cadrul aceleiași conferințe, directorul companiei a afirmat că decizia de a muta agenția din fostul spațiu comercial în Iulius Mall a fost luată din cauza faptului că vechiul spațiu era greu accesibil pentru clienți.

Acum suntem în Iulius Mall prezenți, pentru că ne-am mutat de fapt dintr-o zonă în care eram greu accesibili, nu am avut nici parcare care să deservească clientela care ne vizita. Aș spune că acesta este primul pas. Probabil din luna viitoare ne vom dezvolta mai departe prin Tarom Tours, care-și va face prezența pe piață. Suntem în plină pregătire, este o firmă care se va naște probabil luna aceasta. Ea există în cadrul Tarom, dar va fi o firmă de sine stătătoare, în care Tarom va fi unicul acționar”.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus