WOW Air a inaugurat zborurile low-cost din Europa către San Francisco

WOW Air, un operator low-cost din Islanda, a inaugurat ieri primul său zbor low-cost cu destinație San Francisco (SFO). Zborul va fi operat cu o frecvență de 5 zboruri pe săptămână cu un Airbus A330-300.

Aceștia și-au anunțat dorința de a opera această rută la US West Coast market în noiembrie 2015, conform companiei aeriene cererea a fost uriașă, biletele s-au vandut în mai puțin de 24 de ore.

Advertisements

Feedback-ul a fost fantastic pentru ambele destinații, atât pentru San Francisco cât și pentru Los Angeles și este clar că este o cerere pentru zboruri low-cost de calitate operate dintre California și Europa pe durata înregului an.” a declarat Skúli Mogensen, proprietar și CEO al WOW Air.

WOW Air a preluat livrarea Airbus-ului A330-300 care inițial era programat să fie livrat către Air Europa, aeronavă care oferă o cabină configurată doar cu clasa economic cu o capacitate de 342 de pasageri. Zborul inițial al rutei Los Angeles – Reykjavik este programat pentru data de 25 iunie 2016.

Operatorul islandez operează zboruri low-cost transatlantice de pe aeroportul Keflavik International Airport, situat la 50 de kilometri vest față de capitala Reykjavik, către Boston, Baltimore și recent către Montreal și Toronto, Canada. Pe de altă parte, pasagerii care zboară de la San Francisco către Islanda vor avea posibilitatea de a alege alte 23 destinații din Europa deservite de WOW Air.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share