Urmărește-ne

Zboară cu Austrian Airlines de la Viena la Seychelles din 2017

  1. BoardingPass.ro
  2. Rute aeriene
  3. Zboară cu Austrian Airlines de la Viena la Seychelles din 2017

Rute aeriene

Zboară cu Austrian Airlines de la Viena la Seychelles din 2017

Seychelles, aceasta este noua destinație de vacanță care va fi operată de Austrian Airlines în sezonul de iarnă 2017-2018. Începând cu data de 25 Octombrie 2017, operatorul austriac va zbura non-stop în fiecare zi de miercuri de la Viena către Seychelles, una din destinațiile de top ale Oceanului Indian, iar returul către capitala Austriei va decola în ziua de joi.

“Cererea pentru zboruri lung-curier directe către destinațiile turistice este mare. Noi am răspuns acesteia: pe lângă Mauritius, Colombo și Havana, Seychelles reprezintă a patra nouă destinație anunțată într-o perioadă de numai doi ani,” a declarat Andreas Otto, Chief Commercial Officer al Austrian Airlines.

După acest anunț, Austrian Airlines va oferi un total de 5 zboruri lung-curier către destinații turistice în programul de iarnă 2017-2018. Până la două zboruri pe săptămână vor fi operate către Mauritius și Maldive. De asemenea, operatorul austriac, membru al Star Alliance, va opera un zbor săptămânal către Colombo, Havana și Seychelles.

Citește și  Pasagerii cu documente Covid-19 lipsă au adus companiilor aeriene peste 1,3 mii de amenzi în UK

b767 austrian

Zborurile către această destinație vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 767-300ER (Extended Range), flota lor numărând șase astfel de aeronave, iar durata zborului va fi de 10 ore. Zborurile către Seychelles vor putea fi rezervate pe siteul operatorului sau prin agențiile de turism începând cu data de 25 Octombrie 2016.

Programul zborurilor este următorul:
OS 013: Viena (VIE) 20:05 – 08:00 (a doua zi) Seychelles (SEZ) – în fiecare zi de miercuri
OS 014: Seychelles (SEZ) 10:10 – 16:30 Viena (VIE) – în fiecare zi de joi

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus