Zborul Lufthansa Timișoara – Munchen din această seară e anulat

Foto: William Musculus

Actualizare: potrivit operatorului german, pasagerii afectați de zborurile anulate vor fi rerutați, probabil prin Frankfurt sau Stuttgart.

Advertisements


_________________
Din cauza faptului că Adria Airways a suspendat temporar operațiunile, Lufthansa a fost nevoită să anuleze mai multe zboruri cu plecare din Munchen, printre care și spre Timișoara.

Adria Airways opera pentru Lufthansa trei zboruri pe zi între cele două orașe cu CRJ900 însă zborurile LH1661 Munchen – Timișoara și LH1662 Timișoara – Munchen au fost anulate luni și marți.

Zborurile de dimineață și de la prânz vor fi operate cu avioane CRJ900 din flota Lufthansa.

În ultimele zile mai multe zboruri Lufthansa dintre Munchen și Timișoara, operate de Adria, au fost anulate după ce în 18 septembrie două avioane din flota Adria care operau pentru Lufthansa au fost puse sub sechestru de compania de leasing pentru neplata datoriilor.

În 18 septembrie au fost anulate zborurile LH1658, LH1659 iar în 19 septembrie au fost anulate două din cele trei zboruri zilnice (LH1662, LH1663, LH1661 și LH1660). În 21 septembrie au fost anulate zborurile LH1658 și LH1659.

Operatorul german nu este singurul afectat de suspendarea operațiunilor anunțată de Adria Airways. Austrian Airlines, care a închiriat de asemenea avioane de la operatorul sloven, a anunțat că a anulat zboruri din Viena spre Varșovia, Lyon și Bologna.

Advertisements
Total
8
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
8
Share