Urmărește-ne

Zboruri directe între Germania și Australia? Lufthansa vrea să ne sugereze ceva cu o postare pe Twitter

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Zboruri directe între Germania și Australia? Lufthansa vrea să ne sugereze ceva cu o postare pe Twitter

Știri

Zboruri directe între Germania și Australia? Lufthansa vrea să ne sugereze ceva cu o postare pe Twitter

În urmă cu câteva zile aflam de pe contul de Twitter @LufthansaNews că operatorul german va opera un zbor special la Sofia, capitala Bulgariei, cu Airbus A380, detalii aici.

Ce știm sigur este că în iarna acestui an, operatorul german va recepționa primul său Airbus A350, aeronavă care a fost fotografiată deseori deja pe liniile finale de ansamblare la fabrica Airbus din Toulouse. Datorită autonomiei crescute a acestei aeronave, ar fi probabil ca Lufthansa să anunțe zboruri directe între Germania și Australia, iar dacă e să tratăm în cel mai pozitiv mod postarea făcută de @LufthansaNews pe platforma de microblogging, Twitter, tindem să credem că acest lucru se va întâmpla probabil în decursul anului viitor.

lufthansa airbus a350 australia

Autonomia unui Airbus A350-900 este de aproximativ 14300km, și 9500km cu încărcătura maximă admisă, distanța dintre cele două țări fiind de aproximativ 14500km. În cazul în care Lufthansa va anunța un zbor către Australia atunci el va fi probabil un zbor direct cu o oprire adițională pentru realimentare. Zborurile directe sunt acele zboruri care au unul sau mai multe opriri pentru motive operaționale, cum ar fi realimentarea, însă pasagerii nu vor schimba aeronava și acele stopuri nu vor fi foarte lungi, în timp ce zborurile non-stop sunt zboruri directe de la punctul A până la punctul B fără opriri intermediare.

Vă reamintim că Lufthansa a comandat în septembrie 2013 25 aeronave Airbus A350-900, prima dintre ele va fi livrată în iarna acestui an, o dată exactă nefiind anunțată. Ce mai știm este faptul că primele 10 aeronave A350-900 vor fi asignate hubului din Munchen.

Aeronavele Airbus A350-900 comandate de Lufthansa vor fi echipate cu motoare RollsRoyce Trent XWB și vor fi oferi 293 de locuri în 3 clase de călătorie: 48 de locuri în Business Class, 21 în Premium Economy și alte 224 de locuri în Economy.

O mică galerie foto cu primul Airbus A350-900 fotografiat la fabrica din Toulouse regăsiți mai jos.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus