Urmărește-ne

Zborurile dintre România și Republica Moldova pot fi reluate

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Zborurile dintre România și Republica Moldova pot fi reluate
Foto: BoardingPass

Știri

Zborurile dintre România și Republica Moldova pot fi reluate

Romatsa a anulat luni, 4 ianuarie, Notamul prin care erau interzise zborurile comerciale regulate dintre România și Republica Moldova și alte 10 țări.

Notamul care prin care autoritățile române interziceau zborurile comerciale regulate dintre țara noastră și Republica Moldova și alte 10 țări a fost actualizat în 29 decembrie 2020 și urma să expire abia în 13 ianuarie 2021.

Acesta includea 11 țări (Andora, Belize, Curacao, Georgia, Gibraltar, Moldova, Muntenegru, Palestina, Panama, Puerto Rico, Sint Maarten, SUA) însă afecta doar zborurile comerciale regulate operate de TAROM din București spre Chișinău.

Cu toate acestea, Republica Moldova rămâne în continuare în lista țărilor din zona galbenă datorită numărului mare de cazuri noi de Covid-19 iar pasagerii care sosesc în țara noastră sunt obligați să intre în carantină timp de 14 zile.

Citește și  Blue Air redeschide baza la Iași în 2022; va opera 8 rute directe cu 737 MAX

De la ora 16 când a fost anulat Notamul și până la ora publicării acestui articol Romatsa nu a mai emis niciun Notam nou prin care interzice zborurile către anumite țări.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus