33% din zborurile spre și dinspre București au întârziat săptămâna trecută

Foto: BoardingPass

33% din numărul zborurilor dinspre și spre aeroportul Henri Coandă din București au fost operate săptămâna trecută cu întârziere.

În intervalul 14-20 iulie 2022, pe aeroportul Henri Coandă din București au fost înregistrate un număr de 768 de zboruri (aterizări și decolări) care au avut întârzieri mai mari de 30 de minute.

Numărul acestora este în ușoară creștere (+27 de zboruri) față de datele raportate de CNAB în săptămâna anterioară, detalii AICI.

Numărul zborurilor întârziate corespunde, în general, cotei de piață a companiilor aeriene care operează pe cel mai mare aeroport din țara noastră.

Astfel, din cele 768 de zboruri care au avut întârzieri în perioada 14-20 iulie 2022, cele mai multe au fost operate de Wizz Air (165 de zboruri), TAROM (158 de zboruri), Blue Air (134 de zboruri) și Ryanair (99 de zboruri).

În același interval de referință, doar 8 zboruri au fost anulate de către companiile aeriene, în scădere față de 18 câte au fost raportate în săptămâna anterioară.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) afirmă că în intervalul 14-20 iulie pe aeroportul Henri Coandă au fost operate 2.361 de zboruri (2.168 regulate și 38 chartere), cu 38 mai multe decât în săptămâna anterioară.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share