Numărul zborurilor din/spre București întârziate și anulate este în scădere

Aeroportul Henri Coandă din București / Foto: BoardingPass

Numărul zborurilor din și spre aeroportul Henri Coandă din București care au fost întârziate și anulate este în scădere.

În intervalul 7-13 iulie 2022, pe aeroportul Henri Coandă din București au fost înregistrate un număr de 731 de zboruri (aterizări și decolări) care au avut întârzieri mai mari de 30 de minute.

Numărul acestora este în scădere 24% (226 de zboruri) față de datele raportate de CNAB în săptămâna anterioară, detalii AICI.

Numărul zborurilor întârziate corespunde, în general, cotei de piață a companiilor aeriene care operează pe cel mai mare aeroport din țara noastră.

Astfel, din cele 731 de zboruri care au avut întârzieri cele mai multe au fost operate de Wizz Air (176 de zboruri), TAROM (142 de zboruri), Ryanair (125) și Blue Air (94 de zboruri).

În același interval de referință, doar 18 zboruri au fost anulate de către companiile aeriene, în scădere față de 56 câte au fost raportate în săptămâna anterioară.

Compania Națională Aeroporturi București (CNAB) afirmă că în intervalul 7-13 iulie pe aeroportul Henri Coandă au fost operate 2.323 de zboruri (aterizări și decolări).⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încalcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
9
distribuiri
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
9
Share