Accident: ușa cargo a unui Boeing 757 DHL s-a deschis complet în zbor

Ușa cargo a unui Boeing 757F DHL care a decolat sâmbătă de la Leipzig spre Frankfurt s-a deschis complet la câteva minute după decolare.

Potrivit AVHerald, avionul implicat în acest accident este înmatriculat G-DHKZ și a decolat în dimineața zilei de 13 februarie 2021 de la hubul DHL din Leipzig spre Frankfurt (FRA), zbor QY126.

La scurt timp după decolare ușa cargo a avionului s-a deschis complet iar piloții au efectuat o aterizare de urgență pe aeroportul de origine unde au aterizat la 15 minute după decolare.

După aterizare Boeingul 757F s-a oprit pe pista 08R a aeroportului unde a fost asistat timp de 40 de minute. Ulterior acesta a fost mutat într-o poziție de parcare de pe aeroportul din Leipzig.

Foto: Timmo. Capt Yank&Bank)

Biroul federal german de investigare a accidentelor aeriene (BFU) a confirmat accidentul și a menționat presei că nicio persoană nu a fost rănită iar din avion nu au căzut containerele în care era încărcată marfa transportată.

Cu toate acestea, câteva panouri și alte elemente ale ușei cargo a avionului au fost găsite de martori în apropierea unei centrale electrice situată în apropierea aeroportului din Leipzig.

Captură de ecran: Flightradar24


Total
19
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
19
Share