Aegean Airlines va oferi internet gratuit pasagerilor la bordul avioanelor sale

Airbus A320neo Aegean Airlines (SX-NEC) / Foto: Konstantinos Chatzigeorgiadis

Aegean Airlines a început să instaleze antene de internet la bordul avioanelor sale și va oferi internet gratuit pasagerilor săi.

Procesul de instalare în avioane a echipamentului necesar pentru a asigura și oferi o conexiune la internet în timpul zborurilor pentru pasageri a început recent.

Până acum, cel puțin un avion din flota companiei elene, un A320neo înmatriculat SX-NEC, a fost echipat cu echipamentul necesar și cu ajutorul unei fotografii publicate pe un forum din Grecia aflăm și detalii despre oferta Aegean Airlines.

De asemenea, potrivit angajatului Aegean Airlines care a publicat captura de ecran, toate Airbusurile A320neo și A321neo din flota companiei vor fi echipate cu antene pentru internet.

Soluția aleasă de Aegean Airlines pentru sistemul de internet la bord este oferită de Inmarsat (European Aviation Network), iar pentru a oferi internet în timpul zborului, antenele instalate în avion se conectează la stații de internet de la sol, nu prin satelit.

Interfața portalului UGO Wireless IFE și e dezvoltată de compania franceză Display Interactive.

În ceea ce privește pachetele de internet, Aegean Airlines a creat trei opțiuni:
pachetul Free 10 costă 0 euro și oferă viteze de internet de până la 1,5mb pentru navigare pe internet timp de 10 minute;
oachetul Text & Surf costă 4 euro (gratuit pentru pasagerii cu statut Gold și din clasa business) și oferă viteze de internet de până la 1,5mb pentru navigare pe internet pe toată durata zborului;
pachetul Stream costă 9 euro (gratuit pentru pasagerii din clasa business ) și oferă viteze de internet de până la 15mb pentru navigare pe internet pe toată durata zborului.

În pagina de prezentare a pachetelor nu apare nicio mențiune cu privire la existența unei limitări a traficului de date.

Pe lângă opțiunea de conectare la internet în timpul zborului, noul portal de divertisment al Aegean Airlines include și o hartă în care sunt prezentate date despre zbor și poziția avionului pe rută, videoclipuri, muzică, jocuri, revista companiei elene dar și detalii despre zboruri de conexiune.

Până la publicarea acestui articol Aegean Airlines nu a anunțat oficial acest serviciu.

Foto: maebius via airliners.gr


⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

Maersk intră pe piața transportului aerian de mărfuri; comandă Boeinguri 777F

Articolul următor

Air France: noi meniuri semnate de chefi cu stele Michelin pe zborurile lungi

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share