Urmărește-ne

Air Serbia a finalizat procesul de modernizare a cabinei celor 10 Airbusuri din flotă (FOTO)

Știri

Air Serbia a finalizat procesul de modernizare a cabinei celor 10 Airbusuri din flotă (FOTO)

Air Serbia a finalizat săptămâna trecută modernizarea cabinei celor zece avioane Airbus cu scaune noi. În ultimele patru săptămâni, compania aeriană a instalat 1.500 de scaune Recaro BL3520, scaune care au un design subțire similar cu ce regăsim acum în majoritatea avioanelor. Cea de-a zecea și ultima aeronavă care a fost supusă modernizării cabinei a fost un Airbus A319, înregistrat YU-APF, care s-a întors în serviciul comercial duminica trecută. Noul tip de scaune a permis companiei aeriene să-și mărească capacitatea de transport pe flota Airbus datorită designului slim. Aceste scaune oferă în același timp și mai mult spațiu la picioare.

CEO-ul companiei Air Serbia, Dane Kondić, a declarat: „Suntem încântați de faptul că actualizarea cabinelor noastre a fost finalizată cu succes, feedback-ul inițial primit de la pasageri fiind foarte pozitiv. Noile scaune sunt perfecte pentru jeturile Airbus, avioane care sunt coloana vertebrală a flotei noastre și pentru rețeaua noastră care se concentrează pe zboruri scurt curier în Europa.

Citește și  INCIDENT: Motorul unui Airbus A330 al Qatar Airways care efectua zborul QR240 de la Istanbul la Doha a luat foc

Oficialul sârb a mai adăugat, „finalizarea modernizării la timp înseamnă că aeronavele noastre sunt pregătite pentru sezonul de vară și putem oferi mai multe locuri pentru a satisface cererea de călătorie. În plus, am revigorat interiorul cabinelor cu noi covoare și draperii care se potrivesc cu ceșe de pe Airbusul A330.

Alte facilități, cum ar fi conexiunea la Wi-Fi la bord și serviciul Elevate Play pentru divertisment în timpul zborului, rămân disponibile în toate avioanele Airbus.

Flota operatorului sârb numără șase ATR-uri 72, 8 Airbusuri A319, 2 Airbusuri A320 și un Airbus A330 dedicat zborurilor lung-curier către New York. Pe lângă acestea, trei Boeinguri 737-300 ale operatorului care au o vârstă medie de 31.4 ani efectuează zboruri charter pentru compania Aviolet, subsidiară Air Serbia.

Citește și  Airbus anunță ACJ330neo; un private jet cu până la 20 de ore sau 17400km autonomie

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Publicitate

Suntem și pe Facebook

Noutăți de pe Instagram

Something is wrong.
Instagram token error.

Parcare Otopeni

Parcare Otopeni

Articole populare

Publicitate
Mergi sus