Airbus a numit un nou director al Biroului de Informații, fostul CIO al Qantas

Airbus și societatea-mamă Airbus Group au desemnat un nou director pentru Departamentul de Informații (CIO).

Luc Hennekens, care a fost anterior CIO la Qantas, va prelua noul rolul său în cadrul companiei Airbus începând cu 1 octombrie 2016, se arată într-un comunicat.

Advertisements

„În noul său rol, Luc Hennekens va raporta către Marc Fontaine – responsabil Group Digital Transformation și către Tom Williams – Chief Operations Officer Airbus”, se mai arată în comunicat.

Hennekens a fost CIO la Qantas începând din septembrie 2013. Plecarea sa de la compania aeriană a fost anunțată la începutul lunii iulie, potrivit site-ului itnews.

“Luc s-a dedicat pentru a pune compania Qantas în prima linie a inovației în spațiul IT, promovând rolul de digitalizare pentru a îmbunătăți experiența clienților companiei, reducând în același timp costurile operaționale”, a spus Rob Marcolina, directorul de strategie, transformare și IT din cadrul Qantas.

Hennekens îl înlocuiește pe Guus Dekkers, care a părăsit compania Airbus cu scopul de a urmări alte oportunități.

„Luc va aduce o vastă experiență din diferite industrii în departamentul IT și Transformare. În timpul misiunii sale la Qantas, Luc a fost în centrul de desfășurare al departamentului Digitalizare și Big Data aducând beneficii în domeniul experienței călătorilor la bordul aeronavei sau a optimizării performanțelor acestora”, a declarat Tom Enders, directorul executiv al Airbus Group.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share