Urmărește-ne

Airbus sărbătoreşte 50 de ani de progres şi pionierat (foto/video)

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Airbus sărbătoreşte 50 de ani de progres şi pionierat (foto/video)

Știri

Airbus sărbătoreşte 50 de ani de progres şi pionierat (foto/video)

Airbus a lansat o campanie globală pentru a marca aniversarea de 50 de ani a companiei, prezentând momentele cheie şi progesul înregistrat în ultimele cinci decenii.

Campania începe astăzi prin marcarea a 50 de ani de când ministrul francez al Transportului, Jean Chamant, și ministrul german al Economiei, Karl Schiller, au semnat o înțelegere în 1969, în cadrul Paris Air Show, pentru a dezvolta în colaborare avionul A300, primul avion european cu două culoare, două motoare, pentru zboruri pe distanțe medii.

Guillaume Faury, CEO Airbus a declarat: “Povestea Airbus este una despre ambiție și progres, un exemplu de integrare europeană. De peste cinci decenii, am adus împreună companii din aviația civilă și de apărare de pe întreg continentul. Timp de 50 de ani, am inițiat multe proiecte cu pasiune și am inovat, transformând industria și ajutând societatea să meargă mai departe. Airbus este povestea unor bărbați și a unor femei incredibile, o poveste a marilor realizări din trecut și, mai ales, din viitor.

Începând din 29 mai până în 17 iulie, campania va aduce la viaţă aceste povești prin conținut nou, interactiv publicat pe platformele Airbus. Campania prevede publicarea unei noi povești în fiecare zi, timp de 50 de zile consecutive, evidențiind oamenii și inovațiile care au pus compania în mişcare. Campania prezintă activitatea Airbus: avioane comerciale, elicoptere, diviziile Spațiu şi Apărare, alături de alte programe și inițiative.

Campania care marchează aniversarea a 50 de ani vizează și viitorul, explorând modul în care Airbus continuă să schimbe industria prin inovaţie, abordând temele cele mai importante ale societății, fie că vorbim de pionierat în dezvoltarea zborurilor electrice pentru a reduce emisiile, de digitalizarea designului aerospațial sau de dezvoltarea de noi soluţii pentru mobilitatea aeriană urbană.

Facilităţile industriale Airbus vor marca de asemenea acest moment, începând la Toulouse cu o paradă aeriană a întregii familii de avioane comerciale Airbus, însoţite de escadrila de acrobaţie aeriană a Forțelor Franceze.

Pentru a urmări cele mai noi povești din campanie, accesează: https://www.airbus.com/airbus50

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus