Urmărește-ne

Austrian Airlines își regândește strategia și va concedia 7-800 de angajați

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Austrian Airlines își regândește strategia și va concedia 7-800 de angajați

Știri

Austrian Airlines își regândește strategia și va concedia 7-800 de angajați

Din cauza competiției tot mai acerbe venită din partea operatorilor low-cost care s-au extins semnificativ la Viena, Austrian Airlines riscă să revină pe pierderi după șase ani pe profit și anunță o reorganizare a businessului.

Ca parte a acestei inițiative, compania va reduce numărul locurilor de muncă bugetate cu 700-800, își va automatiza mai multe procese și va aduce modificări rețelei de destinații.

Rutele servite de pe aeroporturile din Austria spre Germania vor fi operate de Lufthansa iar în ceea ce privește rutele de la Viena Austrian Airlines va opera câteva dintre ele cu patru avioane închiriate de la Eurowings.

Ruta Viena – Miami, operată sezonal, nu va mai fi reluată în vara anului viitor din cauza pierderilor iar frecvența de operare a rutei Viena – Los Angeles va fi redusă de la un zbor zilnic la cinci pe săptămână. De asemenea, cea din urmă va fi operată doar în sezonul de vară.

Procesul de înlocuire a celor 18 avioane Bombardier Dash 8 Q400 este în plin proces iar primele Airbusuri A320 din cele 10 care vor înlocui aceste avioane au fost deja recepționate de compania austriacă.

Prin standardizarea flotei, Austrian va reuși să reducă costurile de operare dar în același timp își mărește și eficientizează capacitatea de transport pe rutele scurt-curier.

După finalizarea procesului de standardizare a flotei, în compania austriacă va opera doar Airbusuri din familia A320, Boeinguri 767, Boeinguri 777 și Embraere E195.

Austrian Airlines speră ca prin aceste măsuri să reducă anual costurile cu 90 de milioane de euro.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
2 comentarii

2 Comments

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus