Urmărește-ne

Lufthansa anulează joi și vineri peste 1300 de zboruri din cauza unei greve

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Lufthansa anulează joi și vineri peste 1300 de zboruri din cauza unei greve

Știri

Lufthansa anulează joi și vineri peste 1300 de zboruri din cauza unei greve

Lufthansa va anula peste 1300 de zboruri regionale și lung-curier în zilele de joi și vineri din cauza grevei însoțitorilor de bord care sunt membri ai sindicatului Ufo.

În cele două zile de grevă, Lufthansa va fi forțată să anuleze 1300 de zboruri. Ca rezultat, peste 180000 de pasageri vor fi obligați să-și anuleze călătoriile sau să le amâne pentru o dată ulterioară.

Joi, 7 noiembrie, compania germană va opera 2300 din cele 3000 de zboruri planificate iar vineri vor fi operate 2400 de zboruri din 3000 planificate.

Celelalte companii ale grupului Lufthansa, Eurowings, Germanwings, SunExpress, Lufthansa Cityline, SWISS, Edelweiss, Austrian Airlines, Air Dolomiti și Brussels Airlines, nu vor fi impactate de grevă așadar o parte din pasageri vor putea fi rerutați pe zboruri operate de acestea.

Citește și  LATAM Airlines renunță la întreaga flotă de Airbusuri A350

Momentan zborurile Lufthansa operate din București către Frankfurt de joi și vineri nu sunt anulate. Zborurile Lufthansa dintre Sibiu, Cluj Napoca și Timișoara spre Munchen și din Cluj Napoca și Timișoara spre Frankfurt nu sunt nici ele afectate deoarece sunt operate de Lufthansa Cityline. Ruta București – Munchen este operată de Czech Airlines.

În cazul în care călătoriți cu Lufthansa iar zborul vostru este anulat sau ajungeți la destinație cu mai mult de trei ore întârziere puteți obține compensații de până la 600 de euro. Pentru a solicita compensațiile accesați siteul compensatii.ro.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus