Blue Air va zbura din 9 noiembrie pentru Air Senegal cu Boeinguri 737

Foto: Jon Ekman

Așa cum scriam în urmă cu mai bine de două săptămâni pe grupul BoardingPass de pe Facebook, Blue Air va opera în următoarea perioadă zboruri regulate cu două Boeinguri 737 clasice pentru compania senegaleză Air Senegal.

Din informațiile disponibile în prezent, Blue Air va trimite în Dakar două Boeinguri 737 împreună cu echipaje (piloți și însoțitori de bord) și ingineri.

Advertisements

Primul avion care va zbura spre capitala Senegalului este YR-AMB, un Boeing 737-500 care poate transporta 120 de pasageri. Acesta va pleca din București în 8 noiembrie și va efectua o escală tehnică în Malaga, Spania.

Al doilea avion care va pleca spre Dakar este Boeingul 737-500 înmatriculat YR-AMD. În acest moment nu știm care este durata contractului și ce rute va opera Blue Air pentru această companie aeriană.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (23 septembrie)

Air Senegal este cea mai mare companie aeriană din Senegal și deține cinci avioane, două Airbusuri A319, un Airbus A330neo operat de HiFly și două ATR-uri 72-600. Compania va mai recepționa în perioada următoare încă un Airbus A330neo.

Advertisements
Total
21
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
21
Share