Urmărește-ne

Blue Air va zbura din 9 noiembrie pentru Air Senegal cu Boeinguri 737

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va zbura din 9 noiembrie pentru Air Senegal cu Boeinguri 737
Foto: Jon Ekman

Știri

Blue Air va zbura din 9 noiembrie pentru Air Senegal cu Boeinguri 737

Așa cum scriam în urmă cu mai bine de două săptămâni pe grupul BoardingPass de pe Facebook, Blue Air va opera în următoarea perioadă zboruri regulate cu două Boeinguri 737 clasice pentru compania senegaleză Air Senegal.

Din informațiile disponibile în prezent, Blue Air va trimite în Dakar două Boeinguri 737 împreună cu echipaje (piloți și însoțitori de bord) și ingineri.

Primul avion care va zbura spre capitala Senegalului este YR-AMB, un Boeing 737-500 care poate transporta 120 de pasageri. Acesta va pleca din București în 8 noiembrie și va efectua o escală tehnică în Malaga, Spania.

Al doilea avion care va pleca spre Dakar este Boeingul 737-500 înmatriculat YR-AMD. În acest moment nu știm care este durata contractului și ce rute va opera Blue Air pentru această companie aeriană.

Citește și  Exclusiv: Carpatair a cumpărat un Airbus A319 de la DAE Capital (foto)

Air Senegal este cea mai mare companie aeriană din Senegal și deține cinci avioane, două Airbusuri A319, un Airbus A330neo operat de HiFly și două ATR-uri 72-600. Compania va mai recepționa în perioada următoare încă un Airbus A330neo.

Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mergi sus