Urmărește-ne

Blocaj în exproprierea unor imobile de pe traseul căii ferate spre Aeroportul Otopeni

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blocaj în exproprierea unor imobile de pe traseul căii ferate spre Aeroportul Otopeni

Știri

Blocaj în exproprierea unor imobile de pe traseul căii ferate spre Aeroportul Otopeni

Curtea de Apel București suspendă hotărârea de expropiere a unor imobile de pe traseul viitoarei căi ferate spre Aeroportul Otopeni în urma unor reclamații făcute de locuitori din orașul Otopeni și societăți comerciale.

Decizia cu titlu executoriu a fost luată vineri de Curtea de Apel București după ce a fost admisă cererea de suspendare a unei hotărâri de expropriere formulată de Mărișoiu Roxana Gabriela și Comtel Focus SA, companie care deține hotelul Viena House din Otopeni.

Prin această decizie, Curtea de Apel București suspendă executarea hotărârii numărul 558/2009 privind aprobarea amplasamentului şi a declanşării procedurii de expropriere a imobilelor proprietate privată care constituie coridorul de expropriere aflat pe amplasamentul lucrării de utilitate publică de interes naţional „Modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti – Faza I: Racord c.f. la Terminalul T1, Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti”, de pe raza unităţii administrativ-teritoriale Otopeni, judeţul Ilfov, adoptată de Guvernul României, până la pronunţarea instanţei de fond.

De asemenea, în cadrul aceluiași dosar Curtea de Apel București respinge ca neîntemeiată cererea de suspendare formulată de reclamanţii Airport Retail Park Otopeni SRL, Dongo BV Real Estate SRL, Daneridge România SRL, Art Pack SRL, Central Ice Rink SRL, Fundația Țiriac și Mariana Iancu.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
Click pentru a comenta

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus