Urmărește-ne

Blue Air va zbura anul viitor regulat către Cairo și va aduce încă două aeronave în flotă

  1. BoardingPass.ro
  2. Știri
  3. Blue Air va zbura anul viitor regulat către Cairo și va aduce încă două aeronave în flotă

Știri

Blue Air va zbura anul viitor regulat către Cairo și va aduce încă două aeronave în flotă

Într-un interviu acordat pentru News.ro, Gheorghe Răcaru, CEO Blue Air, a declarat că în 2018 compania pe care o conduce se va axa pe consolidare și nu pe expansiune cum s-a întâmplat anul acesta și preconizează o creștere cu 10% a numărului de pasageri transportați anul viitor.

De asemenea, în flota companiei vor fi aduse încă două aeronave și din informațiile pe care le avem unul va veni de la operatorul TUI și încă unul de la un operator aerian din Coreea de Sud.

În această dimineață a aterizat la București încă un avion care a fost preluat de la Pegasus Airlines (înmatriculat în trecut ca TC-AAS – 7 ani), din cele două rămase. Potrivit sursei noastre, celălalt avion, care este deja vopsit în livery-ul Blue Air, nu va mai ajunge la operatorul român.

Tot în interviul acordat de Răcaru pentru News.ro, acesta afirmă că Blue Air va zbura regulat în 2018 către Cairo, capitala Egiptului, și țintesc și alte destinații din zona de est.

Ca număr de pasageri, depăşim 5 milioane în acest an, cu 2 milioane mai mult faţă de anul trecut. În 2017 am continuat să ne îmbunătăţim serviciile, în luna septembrie am lansat şi o nouă platformă online de rezervări, am adus în flotă avioane Boeing de capacitate mai mare, am mărit frecvenţele pe anumite rute. Toată această dezvoltare a contribuit la creşterea numărului de pasageri”, a declarat oficialul Blue Air pentru News.ro.

Ai avut un zbor anulat sau întârziat?
SOLICITĂ ACUM DESPĂGUBIRI DE PÂNĂ LA 600 DE EURO!
AirHelp get compensation
1 comentariu

1 comentariu

Vrei să zici ceva?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Suntem și pe…

Urmărește BoardingPass.ro pe Facebook     Urmărește BoardingPass.ro pe Instagram     Urmărește BoardingPass.ro pe Twitter     Urmărește BoardingPass.ro pe LinkedIn     Urmărește BoardingPass.ro pe RSS
Publicitate

Articole populare

Publicitate
Mergi sus