Blue Air va zbura anul viitor regulat către Cairo și va aduce încă două aeronave în flotă

Într-un interviu acordat pentru News.ro, Gheorghe Răcaru, CEO Blue Air, a declarat că în 2018 compania pe care o conduce se va axa pe consolidare și nu pe expansiune cum s-a întâmplat anul acesta și preconizează o creștere cu 10% a numărului de pasageri transportați anul viitor.

De asemenea, în flota companiei vor fi aduse încă două aeronave și din informațiile pe care le avem unul va veni de la operatorul TUI și încă unul de la un operator aerian din Coreea de Sud.

Advertisements

În această dimineață a aterizat la București încă un avion care a fost preluat de la Pegasus Airlines (înmatriculat în trecut ca TC-AAS – 7 ani), din cele două rămase. Potrivit sursei noastre, celălalt avion, care este deja vopsit în livery-ul Blue Air, nu va mai ajunge la operatorul român.

Citește și  flyDubai va inaugura ruta Dubai - Cluj Napoca în noiembrie 2021

Tot în interviul acordat de Răcaru pentru News.ro, acesta afirmă că Blue Air va zbura regulat în 2018 către Cairo, capitala Egiptului, și țintesc și alte destinații din zona de est.

Ca număr de pasageri, depăşim 5 milioane în acest an, cu 2 milioane mai mult faţă de anul trecut. În 2017 am continuat să ne îmbunătăţim serviciile, în luna septembrie am lansat şi o nouă platformă online de rezervări, am adus în flotă avioane Boeing de capacitate mai mare, am mărit frecvenţele pe anumite rute. Toată această dezvoltare a contribuit la creşterea numărului de pasageri”, a declarat oficialul Blue Air pentru News.ro.

Advertisements
Total
0
distribuiri
un comentariu
  1. sper ca cineva din conducerea companiei blue air sa se gandeasca si la curse din Tel-Aviv la Tirgu -Mures.Speram ca in primavara aeroportul Transilvania sa fie dat in folosinta.Sant sigur ca cererea de zbor spre Targu Mures v-a fi foarte mare si v-a fi o afacere buna pt.blue air.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share