Boeingul 767 cu care LOT va zbura, temporar, din 30 Aprilie către Newark a ajuns la Varșovia

Foto: Dominik Kucharski‎

În urmă cu câteva luni vorbeam despre noile zboruri către Newark pe care LOT Polish Airlines le va opera din 30 Aprilie, iar apoi, operatorul a prezentat câteva fotografii cu interiorul Boeingului 767 care va fi folosit temporar pentru operarea acestor zboruri, detalii și fotografii aici.

Chiar dacă anunțul oficial cu privire la acest Boeing închiriat a fost făcut cu luni bune în urmă, au apărut puține informații despre acest avion, despre vechime și de unde a fost închiriat, însă miercuri seara pe grupul spotterilor de la Varșovia a apărut o fotografie cu avionul care a aterisat în capitala Poloniei.

Advertisements

Boeingul 767-300 este înmatriculat CS-TKS, are o vechime de aproape 16 ani și aparține companiei portugheze EuroAtlantic Airways. Primul zbor al acestui avion a avut loc în 12 Iunie 2001 și a fost livrat inițial către Kenya Airways (închiriat de la GECAS), iar în Mai 2015 a fost returnat companiei de leasing GECAS și o lună mai târziu a ajuns la EuroAtlantic Airways. Flynas, operator aerian din Arabia Saudită, a operat temporar zboruri cu acest avion, închiriat de la EuroAtlantic Airways, din August până în Octombrie 2015.

Conform LOT, acest Boeing va fi închiriat doar pentru trei luni, până când ultimele Boeinguri 787-8 Dreamliner din comanda inițială vor ajunge la Varșovia, iar după aceea acestea vor fi introduse pe zborurile către Newark.
Boeingul 767 cu care LOT va zbura către Newark este configurat în doar două clase de călătorie, vor fi disponibile 16 scaune în Business Class, în layout 1-2-1, și 248 de locuri Economy, layout 2-4-2, clasa Premium Economy va lipsi de pe aceste zboruri până la introducerea Dreamlinerelor pe rută.

Din 30 Aprilie, LOT va zbura către Newark cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, programul de operare fiind următorul:
LO11: Varșovia (WAW) 11:35 – 15:20 Newark (EWR) // 9 ore și 45 de minute // luni, joi, vineri, duminică;
LO12: Newark (EWR) 17:05 – 07:50(+1) Varșovia (WAW) 8 ore și 45 de minute // luni, joi, vineri, duminică;

Biletele pot fi rezervate pe siteul LOT.com.

Foto: Dominik Kucharski‎

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share