British Airways va recepționa primul Airbus A350-1000 în iulie

Asamblarea primului Airbus A350 British Airways a început zilele trecute la fabrica producătorului din Toulouse, Franța. Operatorul britanic va primi în 2019 doar o parte din cele 18 avioane A350-1000XWB comandate.

Primul A350 BA are MSN (Manufacturer Serial Number) 326, va fi înmatriculat G-XWBA și va fi livrat în luna iulie.

Avioanele A350 care vor intra în flota British Airways vor vi vopsite în livery-ul actual și vor putea transporta 331 de pasageri în 3 clase de călătorie (business, premium economy și economy).

Odată cu acest nou tip de avion care intră în flota operatorului, British Airways va prezenta și scaunele din noua cabină a clasei business, sau Club World cum o numește operatorul, și va renunța la cabinele first class.

Potrivit CEO-ului companiei, Alex Cruz, Airbusurile A350 vor zbura pe rutele operate în prezent cu avioane Boeing 747-400 însă nu a numit care vor fi acestea.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
1
distribuiri
2 comentarii
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
1
Share