British Airways a prezentat noile scaune „Club Suite” din clasa business

După câteva indicii publicate zilele trecute pe conturile de social media, operatorul britanic a prezentat luni, 18 martie, oficial noile scaune care vor fi instalate în clasa business, numită de ei Club World, a avioanelor destinate zborurilor lung-curier.

Primele aeronave care vor fi echipate cu noile scaune produse de Collins Aerospace sunt Airbusurile A350-1000 care vor intra în flota British Airways începând cu luna iulie a acestui an.

Advertisements

Airbusurile A350-1000 vor fi echipate cu 56 de scaune „Club Suite” în clasa business, 56 în clasa premium economy (World Traveller Plus) și 219 în clasa economy (World Traveller).

Noua cabină din clasa business va avea o configurație 1-2-1 iar astfel fiecare pasager va avea acces direct la culoare iar în lateral va exista o ușă glisantă, aceasta crescând nivelul de intimitate. Această configurație este deja folosită de foarte mulți operatori aerieni de ani buni.

Noul model de scaun se va transforma, la fel ca și anteriorul, în pat complet plat însă lățimea și lungimea nu au fost menționate. De asemenea, ecranul sistemului de divertisment va avea acum o diagonală de 18.5 inci.

Citește și  Lista țărilor cu risc epidemiologic a fost actualizată (16 septembrie)

Actualul model de scaun a fost introdus de British Airways în urmă cu 13 ani, perioadă în care cabina clasei business a operatorului nu a mai primit modificări, așadar noul interior a fost mult așteptat de călătorii frecvenți ai companiei.

Tot cu această ocazie British Airways anunță că primul Airbus A350-1000 va efectua zboruri de familiarizare pe ruta Londra – Madrid iar din 1 octombrie va începe să opereze pe rute lung-curier, primele fiind Londra – Toronto și Londra – Dubai. Până la începutul lunii octombrie British Airways va recepționa alte trei Airbusuri A350-1000 iar alte două Boeinguri 777 din flotă vor fi echipate cu noile scaune.

Advertisements
Total
3
distribuiri
un comentariu
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
3
Share