Madrid, Toronto și Dubai sunt primele destinații care vor fi servite de British Airways cu A350

În cadrul evenimentului în care British Airways a prezentat noua cabină din clasa business, operatorul britanic a anunțat oficial și care sunt primele destinații către care Airbusurile A350-1000 vor zbura.

Așa cum am scris zilele trecute, primul avion de acest tip va fi livrat către British Airways în luna iulie și va fi echipat cu 56 de scaune „Club Suites” în clasa business, 56 în premium economy și 219 în economy. Alte trei Airbusuri A350-1000 vor fi livrate până la finalul anului.

Advertisements

După livrarea primului avion, operatorul britanic va opera o serie de zboruri de familiarizare a echipajelor cu noul model pe ruta Londra – Madrid – Londra, o practică des întâlnită în industrie. De exemplu, asemenea zboruri de familiarizare au fost operate de BA și cu A380 dar și cu Boeinguri 787 Dreamliner către destinații din Europa.

Citește și  Țiriac Air își mărește flota cu un avion Cessna 208B Grand Caravan EX

Din 1 octombrie, Airbusurile A350 British Airways vor zbura zilnic pe ruta Londra – Toronto – Londra, zborurile BA92 și BA93, orașul canadian fiind prima destinație intercontinentală servită cu noile avioane.

A doua destinație către care BA va zbura cu A350-1000 este Dubai. Zborurile BA106 și BA107 vor fi operate zilnic cu acest tip de avion începând cu 8 octombrie.

Biletele pentru zborurile către Toronto și Dubai operate cu A350 sunt deja disponibile pentru rezervare în timp ce pentru ruta Londra – Madrid operatorul britanic va pune în vânzare biletele abia cu 30 de zile înainte de livrare.

British Airways a comandat în 2013 18 Airbusuri A350-1000XWB.

Advertisements
Total
1
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share