Călătorește vara aceasta către Salonic cu CFR Călători

CFR Călători informează că în acest sezon estival cei care vor dori să ajungă în Grecia cu trenul vor avea o legătură directă între București Nord – Sofia – Salonic și retur, începând de vineri 17 iunie şi până pe 4 septembrie 2016.

Pentru destinaţia Salonic, trenul va avea în compunere patru vagoane (două clasa a II-a, unul de dormit şi unul cuşetă) şi va circula o dată pe săptămână, cu plecare din Bucureşti (Gara de Nord) vinerea şi întoarcere din Salonic duminica, după cum urmează:

Advertisements
Un bilet pentru o călătorie dus, Bucureşti – Salonic, costă aproximativ 45 euro la vagon clasa a 2-a, 52,10 euro la vagon cuşetă de 6 locuri şi 58,50 euro la vagon de dormit de 3 locuri. De asemenea, pentru cei care doresc să efectueze călătorii nelimitate, într-o anumită perioadă, cu trenul, în Grecia, recomandăm oferta tarifară internaţională Balkan Flexipass.
Biletele pot fi achiziţionate din staţiile şi agenţiile CFR Călători deschise traficului internaţional.
Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să consulte pagina de internet www.cfrcalatori.ro, să contacteze personalul CFR Călători la numerele de telefon 021/9521 (trafic intern), 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București) sau să se adreseze personalului din stații.
Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share