Companiile grupului Lufthansa suspendă luni zborurile spre Kiev și Odesa

Grupul Lufthansa a anunțat în 19 februarie 2022 că va suspenda începând de luni, 21 februarie, toate zborurile spre orașele Kiev și Odesa din Ucraina.

Companiile aeriene Austrian Airlines, Lufthansa și Swiss au anulat toate zborurile care erau programate să fie operate spre Odesa și capitala Ucrainei după 20 februarie 2022.

Rutele afectate de anulări sunt Viena – Kiev, Viena – Odesa, Munchen – Kiev, Frankfurt – Kiev, Frankfurt – Odesa și Zurich – Kiev.

Un purtător de cuvânt al grupului Lufthansa a declarat sâmbătă că zborurile de duminică vor fi operate de Austria, Lufthansa și Swiss conform programului, iar din 21 februarie Austrian Airlines și Lufthansa vor mai zbura doar spre Liov.

Restul zborurilor spre Ucraina, cele către Odesa și Kiev, ale celor trei companii aeriene vor fi suspendate până la finalul lunii februarie 2022.

Siguranța pasagerilor noștri și a membrilor echipajului este prioritatea noastră principală în orice moment”, a transmis sâmbătă grupul german prin intermediul unui comunicat de presă.

Lufthansa continuă să monitorizeze situația (din Ucraina, n.r.) îndeaproape și este în strânsă legătură cu autoritățile naționale și internaționale,” se mai arată în același comunicat..

Eurowings și Brussels Airlines, alte două companii aeriene deținute de grupul Lufthansa, nu au rute din și spre Ucraina.Total
1
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share