Cristian Rada, acționar majoritar la Blue Air, intenționează să lanseze HelloJets

Boeing 737-800NG Blue Air / Foto: RG Aviation Photography

Cristian Rada, om de afaceri care deține 99.99% din acțiunile companiei Blue Air prin Airline Invest SA, intenționează să lanseze o nouă companie aeriană: HelloJets.

Potrivit informațiilor pe care le-am obținut, în spatele SRL-ului HelloJets înmatriculat la registrul comerțului din România în luna februarie a anului 2021 se află Cristian Rada.

În acest moment HelloJets SRL încă nu apare în registrul operatorilor aerieni certificați de Autoritatea Aeronautică din țara noastră și sunt neclare planurile pe care le are Cristian Rada cu HelloJets.

De asemenea, din căutările noastre compania HelloJets se pare că încă nu are cod ICAO.

Sediul companiei HelloJets SRL este în Sectorul 3 din București, pe Șoseaua Dudești-Pantelimon 42, la etajul 8 al clădirii Rams Center.

Aceasta are cod CAEN 5110 – Transporturi aeriene de pasageri și un capital social de 1000 de lei. Cristian Rada este unicul asociat și administrator al companiei.⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
22
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
22
Share