Știri
Îmi place

Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial

3 iunie 2017
6582 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial

Noul Cyprus Airways a efectuat în 1 Iunie primul său zbor comercial. Prima destinație servită a fost orașul Sankt Petersburg din Rusia.

George Mavrocostas, Directorul de Operațiuni al Cyprus Airways, a declarat: „Ziua de astăzi marchează un pas important făcut de aviația locală și a întregii țări. Suntem extrem de fericiți că Cyprus Airways zboară și vrem să le mulțumim călătorilor pentru tot sprijinul pe care ni l-au acordat. Vom face tot posibilul să oferim pasagerilor zboruri plăcute și relaxante.

În acest moment, Cyprus Airways are în vânzare bilete cu plecare de la baza sa din Larnaca, către patru destinații, urmând să mai anunțe încă una, din Grecia (Rhodos și Heraklion), Israel (Tel-Aviv) și Rusia (Sankt Petersburg).

Operatorul cipriot a fost ‘reinviat’ de compania Charlie Airlines deținută de S7 Group și un grup de investitori din Cipru după ce în vară anului trecut a castigat dreptul de a folosi brandul Cyprus Airways pentru o perioadă de 10 ani. În acest moment operatorul are un singur avion, un Airbus A319, iar în prima fază vor opera către cinci destinații, urmând ca din primăvară anului viitor să-și extindă operațiunile. Noi rute vor fi anunțate în toamna acestui an.

Citește și  Blue Air anunţă noua rută Cluj-Napoca - Tel Aviv

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

675 postări
46 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *