Czech Airlines va relua în 2022 zborurile spre București și alte 14 destinații

Foto: Andrew Fellows

Czech Airlines a anunțat miercuri că va relua zborurile comerciale regulate din Praga spre 15 destinații din 14 țări în 2022.

Compania cehă, care s-a aflat la începutul anului 2021 la un pas de faliment din cauza problemelor financiare, va relua zborurile comerciale regulate în primăvara anului 2022 spre o mare parte din destinațiile servite înainte de pandemie.

Advertisements

Potrivit anunțului, în 2022 CSA va zbura din Praga spre Bruxelles, Barcelona, Madrid, Roma, Amsterdam, Helsinki, București, Malta și Keflavik.

În ceea ce privește țara noastră, Czech Airlines, membră a alianței SkyTeam, va relua zborurile dintre capitala Cehiei și București în data de 27 martie 2022.

Această rută va fi operată de compania aeriană cu o frecvență de patru zboruri pe săptămână, în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică.

Orarul zborurilor:
OK803: București (OTP) 10:40 – 11:30 Praga (PRG);
OK802: Praga (PRG) 07:00 – 09:50 București (OTP).

Zborurile Czech Airlines spre București vor avea o durată de aproximativ o oră și 40 de minute și fi operate cu avioane de tip Boeing 737-800NG, probabil din flota Smartwings.

Biletele pentru cele 15 rute noi, inclusiv Praga – București, sunt disponibile pentru rezervare pe site-ul companiei cehe.

În prezent Czech Airlines mai are în flotă doar două avioane, un Airbus A319 și un Airbus A320, și zboară doar către cinci destinații: Kiev, Moscova, Copenhaga, Stockholm și Paris.

Pe ruta București – Praga actualmente zboară companiile Blue Air (două zboruri pe săptămână) și TAROM (trei zboruri pe săptămână).

Advertisements
Total
1
Shares
un comentariu
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
1
Share