Știri
Îmi place

Etihad Airways devine a noua companie aeriană certificată cu 5* Skytrax (VIDEO)

13 octombrie 2016
6864 Vizualizări
0 Comentarii
citire în 2 minute
Etihad Airways devine a noua companie aeriană certificată cu 5* Skytrax (VIDEO)

Operatorul aerian Etihad Airways, una dintre cele mai apreciate companii aeriene din lume, a anunțat în această dimineață printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook că a devenit oficial a noua companie aeriană din lume care este certificată cu 5* Skytrax.

În urmă cu câteva luni, All Nippon Airways, cel mai mare operator aerian din Japonia, a primit această deosebită distincție, iar alături de ei se mai află următoarele companii aeriene: Asiana Airlines, Cathay Pacific, Eva Air, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways și Singapore Airlines.

După cum puteți observa, toate cele nouă companii aeriene sunt din Orientul Mijlociu și Asia, din Europa, America și Australia nu regăsim niciun operator aerian în acest club select, însă Lufthansa a anunțat că unul din targetele sale este certificarea Skytrax care atestă că oferă clienților cea mai ridicată calitate a serviciilor.

Citește și  Etihad Airways va opera zborurile către Tokyo cu Boeing 787 Dreamliner

Skytrax World Airlines Rating a fost introdus în anul 1999 și este cel mai prestigios sistem de rating și clasificare a companiilor aeriene din întreaga lume. Aceștia analizează calitatea produselor și a serviciilor pe care operatorii aerieni le oferă clienților, atât la sol cât și la bordul aeronavelor. Ratingurile companiilor aeriene din Skytrax pornesc de la 1* și ajung la 5*, cel din urmă fiind targetul multor operatori aerieni.

Mai jos puteți vedea filmarea de la evenimentul în cadrul căruia a fost făcut anunțul.

Ți-a plăcut acest articol? Arată-le și prietenilor tăi, sharing is caring!

Gabriel Bobon

Fondator al siteului BoardingPass.ro; Pasionat de internet, călătorii, aviația comercială, fotografie, fan Apple. A zburat cu cele mai mari avioane comerciale, Airbus A380 (Lufthansa), Boeing 747-8I (Lufthansa), Boeing 777 (Air France și Emirates), Boeing 787 (LATAM, Air France și LOT), Boeing 767 (Delta) și Airbus A350-900 (Finnair). Îi poți urmări istoricul zborurilor pe JetItUP.com.

727 postări
50 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *