Etihad Airways devine a noua companie aeriană certificată cu 5* Skytrax (VIDEO)

Operatorul aerian Etihad Airways, una dintre cele mai apreciate companii aeriene din lume, a anunțat în această dimineață printr-o postare pe rețeaua de socializare Facebook că a devenit oficial a noua companie aeriană din lume care este certificată cu 5* Skytrax.

În urmă cu câteva luni, All Nippon Airways, cel mai mare operator aerian din Japonia, a primit această deosebită distincție, iar alături de ei se mai află următoarele companii aeriene: Asiana Airlines, Cathay Pacific, Eva Air, Garuda Indonesia, Hainan Airlines, Qatar Airways și Singapore Airlines.

Advertisements

După cum puteți observa, toate cele nouă companii aeriene sunt din Orientul Mijlociu și Asia, din Europa, America și Australia nu regăsim niciun operator aerian în acest club select, însă Lufthansa a anunțat că unul din targetele sale este certificarea Skytrax care atestă că oferă clienților cea mai ridicată calitate a serviciilor.

Skytrax World Airlines Rating a fost introdus în anul 1999 și este cel mai prestigios sistem de rating și clasificare a companiilor aeriene din întreaga lume. Aceștia analizează calitatea produselor și a serviciilor pe care operatorii aerieni le oferă clienților, atât la sol cât și la bordul aeronavelor. Ratingurile companiilor aeriene din Skytrax pornesc de la 1* și ajung la 5*, cel din urmă fiind targetul multor operatori aerieni.

Mai jos puteți vedea filmarea de la evenimentul în cadrul căruia a fost făcut anunțul.

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share