Eurowings echipează 70 de aeronave cu sistemul Wings Entertain IFE

Eurowings a echipat peste 70 de aeronave A320 din flota sa cu un nou sistem portabil IFE într-un singur weekend.

Filiala Lufthansa Systems deține tehnologia Board Connect Portable prin care oferă sistemul Wings Entertain IFE, ce le permite pasagerilor să acceseze peste 400 de melodii, filme, emisiuni TV, jocuri și cărți audio, precum și un magazin de la bord, informații despre aeroporturi și orașele de destinație, și o hartă care arată poziția aeronavei.

Călătorii se pot conecta la sistem “imediat după îmbarcare” și după aterizare până când aeronava se află la poarta de debarcare.

Tehnologia Board Connect Portable este stocată într-o singură unitate de streaming mobilă și este de dimensiunea unei tablete, cu o greutate mai mică de 1.5 kg, permițând operatorului Eurowings să echipeze aeronavele rapid.

Reprezentanții Eurowings au spus că tehnologia „elimină costurile ridicate pentru hardware, montare, certificare și permite sistemului să fie transferat imediat pentru utilizare către aeronave ce ar putea fi închiriate”, adăugând că „un modem LTE integrat permite actualizări rapide de conținut prin tehnologia wireless, în timp ce aeronava este la sol”.

Oliver Wagner, CEO al Eurowings a declarat: „O soluție IFE inovatoare, cum ar fi BoardConnect Portable se potrivește foarte bine cu modelul nostru de afaceri. Cu Wings Entertain noi oferim pasagerilor noștri o platformă de divertisment modernă și cu siguranță îmbunătățim experiența lor de călătorie. Datorită rețelei noastre extinse de parteneri și de capacitatea de a integra campanii plătite de conținut și de marketing, putem genera venituri suplimentare cu noul sistem IFE”.

Accesul la acest serviciu va costa 9.9 EUR/zbor, iar cei care au rezervat loc din categoria BEST au acces la IFE gratuit.
De asemenea prețurile pentru accesul la internet sunt următoarele:
– 10MB – 3.90EUR;
– 25MB – 9.90EUR;
– 50MB – 18.90EUR.
Materialele pentru copii (jocuri, desene animate, audiobooks, etc) sunt distribuite gratuit.

Eurowings deservește mai multe destinații din Marea Britanie, inclusiv Birmingham, East Midlands, Londra Stansted și Manchester, și recent a lansat noi rute către SUA:  Koln – Boston și Las Vegas – Miami.

O tehnologie similară a fost introdusă și de TAROM, detalii despre aceasta regăsiți în articolul nostru, click aici.

Sursă: forum.fly-ra.com

Urmărește BoardingPass.ro și pe Google News⚠️ Acest articol este proprietatea Aviation Geek SRL (www.boardingpass.ro) și este protejat de Legea dreptului de autor și drepturilor conexe (8/1996). În lipsa unui acord scris din partea Aviation Geek SRL, preluarea informațiilor din acest articol se poate face, potrivit reglementarilor în vigoare, doar în limita a maximum 200 de caractere și precizarea sursei cu link activ! Încălcarea acestor prevederi va fi supusă procedurilor pentru intrarea în legalitate și recuperarea daunelor.Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articolul anterior

British Airways a finalizat modernizarea aeronavelor Boeing 747 din flota sa

Articolul următor

Amazon lansează Prime Air, propriile sale avioane dedicate pentru transportul mărfurilor

Articole similare

Abonează-te la buletinul informativ Din aviație

Abonează-te gratuit la buletinul nostru informativ și îți trimitem în fiecare dimineață de vineri pe e-mail cele mai noi și importante știri din industria aviatică locală și globală.

Total
0
Share