Eurowings echipează 70 de aeronave cu sistemul Wings Entertain IFE

Eurowings a echipat peste 70 de aeronave A320 din flota sa cu un nou sistem portabil IFE într-un singur weekend.

Filiala Lufthansa Systems deține tehnologia Board Connect Portable prin care oferă sistemul Wings Entertain IFE, ce le permite pasagerilor să acceseze peste 400 de melodii, filme, emisiuni TV, jocuri și cărți audio, precum și un magazin de la bord, informații despre aeroporturi și orașele de destinație, și o hartă care arată poziția aeronavei.

Advertisements

Călătorii se pot conecta la sistem “imediat după îmbarcare” și după aterizare până când aeronava se află la poarta de debarcare.

Tehnologia Board Connect Portable este stocată într-o singură unitate de streaming mobilă și este de dimensiunea unei tablete, cu o greutate mai mică de 1.5 kg, permițând operatorului Eurowings să echipeze aeronavele rapid.

Reprezentanții Eurowings au spus că tehnologia „elimină costurile ridicate pentru hardware, montare, certificare și permite sistemului să fie transferat imediat pentru utilizare către aeronave ce ar putea fi închiriate”, adăugând că „un modem LTE integrat permite actualizări rapide de conținut prin tehnologia wireless, în timp ce aeronava este la sol”.

Oliver Wagner, CEO al Eurowings a declarat: „O soluție IFE inovatoare, cum ar fi BoardConnect Portable se potrivește foarte bine cu modelul nostru de afaceri. Cu Wings Entertain noi oferim pasagerilor noștri o platformă de divertisment modernă și cu siguranță îmbunătățim experiența lor de călătorie. Datorită rețelei noastre extinse de parteneri și de capacitatea de a integra campanii plătite de conținut și de marketing, putem genera venituri suplimentare cu noul sistem IFE”.

Accesul la acest serviciu va costa 9.9 EUR/zbor, iar cei care au rezervat loc din categoria BEST au acces la IFE gratuit.
De asemenea prețurile pentru accesul la internet sunt următoarele:
– 10MB – 3.90EUR;
– 25MB – 9.90EUR;
– 50MB – 18.90EUR.
Materialele pentru copii (jocuri, desene animate, audiobooks, etc) sunt distribuite gratuit.

Eurowings deservește mai multe destinații din Marea Britanie, inclusiv Birmingham, East Midlands, Londra Stansted și Manchester, și recent a lansat noi rute către SUA:  Koln – Boston și Las Vegas – Miami.

O tehnologie similară a fost introdusă și de TAROM, detalii despre aceasta regăsiți în articolul nostru, click aici.

Sursă: forum.fly-ra.com

Advertisements
Total
0
distribuiri
Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share