Amazon lansează Prime Air, propriile sale avioane dedicate pentru transportul mărfurilor

Livrarea produselor cu drone sau camioane cu auto-conducere nu pot fi opțiuni realiste pentru Amazon.com în viitorul apropiat. Însă marele grup de vânzări intenționează să lanseze astăzi primul său avion de marfă, Amazon One, la Seattle SeaFair Air Show.

Avionul este un Boeing 767F operat de Atlas Air, un furnizor existent de servicii de transport aerian de mărfuri pentru Amazon.com.

Advertisements

Într-o declarație de presă înaintea evenimentului, prim-vicepreședintele companiei de operațiuni la nivel mondial, Dave Clarke, a prezentat o parte din planurile pentru o „rețea de transport aerian” cât mai expansivă. Compania va închiria 40 de avioane de la Atlas Air și un alt partener, ATSG, pentru operațiunile sale de transport marfă Prime Air în următorii doi ani.

amazon prime air boeing 767f

Măsura face parte dintr-un efort susținut pentru a accelera procesul de livrare pentru clienții tot mai exigenți.

Pe teren, Amazon.com a lansat, de asemenea, inițiative care vizează să facă timpul de livrare cât mai scurt posibil pentru Prime și alți clienți.

Printre altele, aceste eforturi includ adăugarea de 4.000 de remorci pentru flota de camioane de livrare; lansarea Flex, o aplicație mobilă pentru a permite conducătorilor auto independenți să folosească propriile vehicule pentru a face livrări Amazon.com; precum și utilizarea de robotică și alte tehnologii pentru a accelera ambalarea și sortarea produselor sale.

amazon-plane-under

Advertisements
Total
0
distribuiri
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Articole similare
Total
0
Share